Thursday, December 1, 2011

Shopping !!


hye u all...
sekarang kan awal bulan mesti u all pun giler shopping haha. *aku je kot haha*
biasa la dah dapat gaji kan mula la nak beli hitu hini *itu ini*

after 2.00 p.m haku ajak la my mum keluar beli barang. *mengabihkan duit*
g la tesco kat seberang jaya nuh
g time orang lain bekerja memang beshH.
parking tak payah pusing beriban *beribu* kali dah tu dekat dengan pintu masuk.
masuk dalam ofcoz la ada orang, cuma tak ramai je la.
bila dah masuk tesco mula la semua benda nak angkut haha kalau anak jutawan pun boley bankrup huhu.
tapi yang pasti barang yang haku beli ada jugak untuk kepentingan we all 1 family.
bagus tak haku tak penting diri tau, boley wat bini macam nih mesti mak mentua sayang lebih haha. *okeh saya perasan sila muntah depan lappy anda*

meh kita usha pe la yang haku borong tadi 




haaa..yang ni memang haku dah lama niat nak beli untuk my mum.
sape penah baca ENTRY NI tau la nape haku nk beli menatang *benda* nih


finally..dapat jugak beli kain polkadot yang murah sangat.
only rm4 for 1m so bornag sakan lah haha. *nafsu babe*
tapi kain yang biru gelap tuh my mum punya, my mum pun dah bejangkit suka polkadot nih hikhik.

yang nih je la yang haku boley tunjuk yang len tuh barang keperluan seharian n barang makan je biasa lahaku kan suka makan haha bia penuh dalam peti ais tuh huhu.

sebelum sampai rumah singgah pasar malam plak..menghabis kan duit lagi huhu
macam banyak je gaji haku nih (--,)"

sebelum haku g tesco haku ada g butik tudung..memang murah-murah kat situ wa cakap lu.
semua tudung haku beli kat situ. macam-macam ada inner, shawl, tudung syiria, tudung awning banyak lagi lah.
bila dah pegi situ memang rambang mata la haku..sampai pening nak pilih yang mana..last2 haku amik 3 jenis tudung.


yang biru tuh kain macam jaens, yang mcm wane kelabu *wane hijau slow sebenarnya* tuh kain lycra kot
yang hijau pekat tuh plak kain lycra jugak tapi da renda2 wane hitam tepi2 tudung tuh awning polkadot memang cantek.
3 tudung nih baru rm60
yang mahal kain jenis jeans tu lah

itu sahaja...*skema habis ayat gua haha*


p/s : jangan ikut perangai haku yang giler shopping tak hengat dunia..ngee~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG