Friday, December 9, 2011

Shopping 2 !!



letih-letih...
magrib tadi baru sampai rumah shopping punya pasal hehe.
biasa la perempuan kalau dah keluar shopping tak hengat dunia babe !! haha
*walaupun sekarang dah jadi pengganggur tehormat huU*
nasib lah haku nih tak bergaji basau *besar* kalau tak lagi banyak haku rembat tadi kehkeh.
moh tengok pe yang haku rembat tadi...




bedak compact (ZA), lens solution, eye liner puteh n bekas bedak compact (ZA)



sekarang nih haku selalu beli kasut jenama st3p..
sedap pakai & harga berpatutan & design pun cantek
yang paling best selalu ada diskaun huhu
sendel biasa pun beli jenama ni jugak



yang ni pulak dapat free je hehe. *rezeki betol la hari ni huhu*
lepas beli bedak za tu haku round-round la nak cari benda lain tetiba akak eh abang kot *rasanya nyah, muka cun tapi sora besau* tu datang dekat & kasi eyeshdow.
dia cakap "ambik nih bagi free..nanti pegi kaunter cakap saya bagi free takut diorang scan plak"
memang senyum lebar la haku tadi hikhik.
thanks yew akak/abang kasi eyeshdow free


hari nih banyak jugak lah duit haku keluarkan heE *kering dah nih huhu*
okeh itu je..bubye~


p/s: sekarang dah tak kerja..semalam last day keja
p/s: isnin nih saya temu duga keja baru doa kan saya ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG