Saturday, November 26, 2011

Nak Beli..........


hye u all..
bila dah pegang duit sendiri mula lah nak beli macam-macam..
ingat next month nak beli something. *nafsu shopping menguasai diri*
mesti nak tau pe yang haku nak bali kan..


1. pemanas air elektrik penasonic
sebab: nak senang kan mak tak payah masak air or guna kittle nak wat air panas just tekan je air panas kua.
2. new compact powder
sebab: bedak compact dh nak abih & nak tukar new brand compact powder
3. new handbag dari china
sebab : mak sedara ofer handbag dr china huhu.
4. contact lenses
sebab : terasa nk cntek kan mata tuh haha. *ayat poyo habis*
5. new perfume
sebab : nak perfume baru, bau yang lagi beshHh !!
6. kasut baru
sebab : saja nak..huhu *kenyataan berani mati*
7. baju/baju kurung baru
sebab : dah tak banyak baju/baju kurung dalam almari..banyak yang dah tak muat.

giler kan...
macam la haku nih keja gaji beriban-riban nak beli hitu *itu* hini *ini*
haiii...lau ikut nafsu lagi banyak la haku nak beli.
yang kat atas tu pun belum tentu lagi semua dapat beli.
yang pasti 1-3 je haku akan beli yang len masih dalam perancangan bajet huhu.
tapi if da sape2 nak sponser boleh la haha. *dasar muka tak malo*
nasib la belum kawen lau tak mau pengsan husband haku tengok senarai kat tas nu haa.. 



p/s : perempuan kan ada lebih daripada 1 nasfu, ni salah satunya..ngeee~
p/s : wahai kaum hawa sekalian, cuba2 la kawal nafsu shopping tuh..beli ikut keperluan bukan kemahuan. *ecey macam ustazah plak*

2 comments:

Ayu Na said...

tunggu year end sale..meletops nnti..hehehe abes pokai~ :P

ehda said...

Ayu Na : hikhik..tau xpe. ni pn dh bnyak brang yg sy beli huhu ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG