Friday, November 25, 2011

Soft Tissue Tekoyak..??


haku MC hari nih..lutut da prob, bila bejalan sakit.
so pagi tadi haku g klinik chek doktor.
dia cakap maybe soft tissue kat bahagian lutut tekoyak..*muka pucat jap*
camne boleh koyak plak..haku ni bukan aktif sukan pun.
pe yang doktor cakap tu tak pasti lagi, dia cakap if tak ok jugak hari selasa nih kena g klinik balik tuk x-ray takut tulang yang prob sebab masa chek tadi macam ada tulang timbul kat bahagian tapi lutut.
hadoi risau betul...muda-muda dah sakit macam-macam.
wat sementara nih doktor suh rest jangan banyak bejalan & pakai knee support.

so begini la jadinya..


memang susah nak jalan..
cepat la sembuh..lau boleh tak nak kena x-ray.

doakan saya cepat sembuh yew..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG