Thursday, June 9, 2011

My Milk

Assalamualaikum w.t.b

Marigold HL milk..love to drink u !!
ed suka sangat susu nih.
lau boleh nak always je da dalam freeze tu.
dulu ed minum susu segar jenama pe tah tak hingat plak..damn !
kureng sedap la.
macam bau lembu sikit..uwerkKKk !
tapi bila minum susu HL nih..weh sedap giler babeng !
asal ase macam tu..pas minum nak minum ag. *dah ketagih babe*
aduh susah macam nih..tak smapai 1 ari pun boleh abih 1 kotak.
susu dia pekat likat melekat..yummy larh.
ni dia my love..so seksi haha *sengal je kan*

google je


eh..de kesan sampingan tak kalau selalu minum this milk??
biasa la an..benda di proses mesti la de yang boleh bagi kesan tak helok tuk body.
de ke erkk ???
if u all de info sal kesan buruk share la dengan ed ye..huhu *nampak sangat malas nak cari*
tapi memang sedap la.


itu je,sekian..

6 comments:

Eyda Dania said...

tw xpe..ak pn suke gk..sdap beb..

ehda said...

Eyda Dania : sdap kn.. =)

Haffiz MohdNoor said...

Apis pun fanatik susu.. tu susu HL Apis punya ada dlm peti ais hehe :D

ehda said...

Haffiz MohdNoor : yeke..sme la kita huhu. ermmm nk 1 kotak boley ?? ngeE~

ishiko said...

p-eberet ramai neh.. gud 4 diet, huhu ^^

ehda said...

ishiko : 2 la..favrte awk jgk ke?? huhu. owh..kira bgus la kn hehe. ley mnom slalo =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG