Thursday, June 9, 2011

Teringat Ke Rindu ??

Assalamualaikum w.t.b

hadoi..pening pening.
adakah saya teringat or rindu akan si dia yang baik hati dan budi bahasa yang sangat tinggi. *ayat skema giler harap maap*
hurmm tiap kali bukak FB mesti tercari cari dia
if dia online ase macam ternanti nanti dia tegur or perasan kehadiran ed.
tah la nape...pada hal it's finish okeh..! 
uuwwwaaaaaa !! 
tension la..
sayang ke?? or sebab sunyi je??
perhhh giler la macam nih..perasaan pe nih weh !! *mengila jap*
ed just stop it !! dont think about him anymore..!! *boley ke??*
tu la orang tua tua dah pesan jangan becintan cintun kan dah susah diri sendiri hambik kau padan muka. *serik + fobia la kot*
dugaan namanya tu..
tapi dia still in my mind..damn !! *shhoh2 g men jauh2*
hadoi lau senang nak buang macam buang sampah kat tong sampah kan bahagia hidup nih.
cit !! rindu ke??? teringat ke???

http://www.emocutez.com

dah dah..sebelum ed mengila kat sini baik stop kan.
maap le tuan tanah bejiwang karat pe tah tengah malam buta nih. *layan perasaan*
sah u all nak muntah an baca my entry haha. *hade ke sampai nak muntah..??*




tu je entry yang sengal..
mood : giler jap kot haha

2 comments:

IFA Athirah said...

kuatkn hati! mngkin sbb bunyi kot. :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

ehda said...

IFA Athirah : thnks dear..hurmm myb la kot kn. insyaAllah..i can 4get it huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG