Monday, May 16, 2011

Bagus Tak Ed ?? Haha

Assalamualaikum w.t.b

ni semalam punya hal..
mula mula ed n mak cadang nak makan makan dengan family kat mana mana *kira picnic la*
so semua abang abang ed balik.
tapi last last tak jadi sebab abang ed no2 kua plak g tengok wayang n abang yang no3 g keja . *cis ! penat tau ed masak*
mak ed wat piza...
ed plak masak lauk pauk tuk makan dengan nasi. *itu je yang ed pandai huhu*
so dah tak jadi we all yang tak g mana mana makan je kat umah. *sedey tau*
pas zohor abang ed yang sulung nak kua beli barang barang tuk baby dia yang bakal lahir t.
so pe ag ed follow la dengan mak boring kot duk umah.
tapi ed nek keta len abang ed nek keta len.


me n my mum..
*pic kak ipar n mybro tak sempat snap*


we all g parkson kat sungai petani.
sonok jenjalan kat bahagian baby..sebab de bau macam baby huhu. 
pe ag ed amik kesempatan nak beli towel *dah lama nak towel baru haha*
1 ag yang ed idamkan ialah kasut !!
tengah jalan jalan de yang ed bekenan pe ag bodek abang sulung la hehe.
bukan selalu an..huhu.
bagus tak ed.. *teruk betol ed*
sian my bro asyik kena pau dengan adik perempuan dia yang sorang nih huU. *maceh yew abg*
pe pe pun kasut ed tak semahal kasut dia...okeh ! *laki semua nak barang mahal huhu*


ni la kasut yang ed pau dari my bro...hikhik.
love simple but nice !!


itu je...sekian.




2 comments:

**YaNa YassiN** said...

wah best nyer ada abang,..leh manja2 minta belanja,.. hihihihi...

ehda said...

**yana yassin** : xdenye mnje2...dlu slalu kna buli je hehe. dia dh keja de wet so dia bnje la adk dia ckit hehe ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG