Wednesday, June 1, 2011

Current City...Melaka Okeh

Assalmualaikum w.t.b

fuuuhhhhHHH !! fffuuUUUUHHHhhhhhhh !!!

perhhhHH banyak giler habuk melekat hukhuk.
nampak sangat la dah lama tinggal my blog nih. 
nak wat camne ed tak dapat online.. *b.band tak bayar haha*
bukan saja tak mo online tapi susah la sekarang ed tengah praktikal kat Melaka sebagai cikgu tadika kemas at kem terendak.
jadi cikgu pendidikan awal nih susah rupanya huhu. *selalu kena buli dgn budak*


ari petama ed kat Melaka ed da la jugak jalan jalan kat sana bawa my brother jalan.
so pe ag kan snap pic adalah wajib babe !
moh tengok pic yang tah hape hape ni...ngeh ngeh ~




yg baju hijau tu kawan ed, dia la yg bawa ed n my bro jalan jalan


muka kanak kanak giler arhH haha

ni keje my bro..snap tah hape hape je



duta cornetto haha *bajet je lebey huhu*
penat we all jalan so pe ag an melantak aiskem ler. *my bro benje*

berangan nak jadi model tuk VOIR haha *poOdah talak layak ini minah jadi itu model haha*



renung masa depan wakakaka ! 
panas giler time nih peluh 1 badan huhu

konon konon ayu la an haha. *ampeh da la*
time nih penat senyum abg ed lambat giler nak snap pic.

nak jugak duk besila kat kawasan paramiswara duduk dulu  masa peristiwa pelanduk tu *mau kena cepuk je lau tak tau*
sape tak hingat g buka buku sejarah balik. 



itu aje pic tah hape hape...
nak tau abg ed yg ane antar ed g ke melaka tunggu la next hapdate okeh *de ke org nak tau..hukhuk*
sekian...

maceh

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG