Sunday, March 13, 2011

JANGAN pandang camera !!!

cAssalamualikum w.t.b

kena tag lagi..huhu. 
okeh kali ni di tag oleh cik ika.


mula mula ed ingat tak nak join contest nih sebab tak da pic huhu
ed banyak pic yang pandang camera.. * poyo nak tunjuk muka yang tak bape santek nih bhahaha
tapi tadi cari punya cari da la jugak pic...tapi kelakar kot haha.
tak pe la, join je nak support geng geng blogger. * murni tak niat ed hihihi
okeh ni la pic yang ed pilih
v
v
v
v
v
v
v
v


dalam komuter on the way g miD..
muka tak ley blah an muahahahaha !
penat kot duk dalam train tu lama tau nak sampai miD hukhuk.
u all nak gelak la tu...tak pe la ed bagi u all gelak..
awet muda u all nanti haha.


ed nak tag :

4 comments:

storyfromme said...

good luck :) harap-harap ed menang :)

ehda said...

storyfromme : thnks awk.. ^_^

KUREKURE COMEL said...

alamak...mina dah la pemalu...hihihi

ehda said...

KUREKURE COMEL : mina boley snap pic yg xnmpak muka hihi jnji xtgk lens camera je. ed da tgk sowag nih buh pic dia dr blakang je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG