Monday, March 14, 2011

Dilema La..

Assalamualaikum w.t.b

salam sejahtera semua

hurmmm....dalam dilema la weh.
http://www.emocutez.com

ed dapat jemputan ke majlis penyampaian anugerah pelajar cemerlang, tapi tak tau nak pegi ke tak.
malo la huhu.. * ed kan pemalu haha ngeE~
bukan pe dulu ed g majlis tu tapi ed kene ejek dengan manusia manusia yang sengal nih !
manusia manusia sengal ni cakap ed jalan macam nak jalan kucing * catwalk kat tas pentas tu.
sape tak sedey weh bila da orang ngata kat kita an..nangis ed time tu huhu T.T * nampak sangat kemanjaan d situ huU !
time ed kat tas pentas tu ed kena paksa tengok lens camera so ed pusingkan badan ed ke lens camera tu tapi nampak  macam ed  pose pose kat situ huhu.
padahal ed tak nak pun kena snap pic malo kot.
time tu ed pakai simple je tau cuma ed kai kasut bertutup *formal. je lau ikut hati nak je kai sandel.
ini fakta bukan auta okeh !!

so kali nih ed jadi dilema la nak g ke tak majlis tu.
ase macam nak pegi...tapi takut malo kena perli. tadi pun dah kena perli. T.T
lau tak pegi..bila ag nak nek pentas ed kan dah last sem.
ish pening la pikir...
ermmmm...



~ dilema sampai hari majlis tu ~



maceh sudi baca flying kiss tuk u all. wink~ wink~ 

4 comments:

storyfromme said...

oh, ni la calon pelajar cemerlang.tahniah :)
pegi je.ni la masenye nak buat parents kita bangga.abaikan kata-kata orang lain tu.dorang jeles tu.

ehda said...

storyfromme : thnks dear.. ^_^
ala dapat pointer cukup2 makan je pn huhu. erm...tah la, ase mlas nk g kot. xpe yg mjlis nih parents ed xde pn..so lau xg pn xpe huhu

misza said...

best pe dapat anugerah...

ehda said...

misza : memang best dpt anugerah..tp lau asyik kna prli je jd xbest la =.="

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG