Friday, March 18, 2011

Terharu..

Assalamualaikum w.t.b
selamat hari jumaat..

bersawang je blog ed nih...maap le u all ed tak sempat nak hapdate.
sebenarnya cite dah lepas tapi ed tak sempat nak story mory kat u all..

al kisah......
dalam dua minggu ni banyak betul dugaan..
minggu lepas ed tak da wet nak makan, sebab chek yang ed dapat tuk pinjaman lambat proses sedey tau makan bajet je  T_T
minggu ni plak bila wet dah masuk akaun ATM kat pekan rosak plak..

perhhh !! lambat giler babenag nak baik si ATM ni.
http://www.emocutez.com
pekan kecik macam 2 la..selalu tak diendahkan teruk teruk.

ari rabu~ 16 mac~ jam sekitar 6.45 ptg-7.45 mlm

odah : ed jom la turun beli makan
ed : dengan muka yang seposennye..tak pe la korang turun la * wet tak da sebenarnya huU
odah : ko tak lapo ke t.
ed : geleng kn kepala je * lapo giler babeng weh tadi siang makan megi je T_T
iri : ko nape, tak sehat ke? sakit kepala ke? * nampak sgt ed selalu sakit2 huhu
ed : geleng pale je
iri : tak pe nanti kitaorang belikan makan tuk ko k.
ed : diam kaku * lapo tapi malo sebab tak da wet hukhuk.

lepas diorang balik diorang ajak ed makan.. * adush ! malo la nak makan ed tak da wet nak bayar nih
table dah open nih, semua dah keliling ngadap makan masing masing tunggu nak ngap je.
sekali afiqah jemput lagi tuk makan..so ed duduk la jugak tapi bawa tin biskut bersama huhu
makan malam dengan berbekalkan air teh n biskut huU T_T

diorang marah ed sebab tak makn makanan yang diorang belikan..
malo nak cakap weh yang ed tak wet dalam beg wet 2 da 50sen je huU !
rupanya diorang tau ed tak da wet huhu.

peguna kawan nih.. * nages sudah huhu
dah makan la t ko nak g kelas kang lapo..
lagi kuat air mata ed ngalir weh !
ni la sahabat sahabat susah senang ed..


Raudha Md Noor a.k.a odah/od




Nor Iriana Pilus a.k.a iri


thanks sangat sangat la korang !
terharu sangat tau dengan korang, sayang korang !!



maceh sudi baca, flying kiss tuk u all..wink~ wink~

10 comments:

fiqaliqa said...

wuhuuuu terharu gilaaa. nak nanges bace . nasib kome xdek dpn mata. hekheee . tp ak backup jer. iri yg blikan tuu. huwaaa. laen kali jgn tipu kate x lapo ok ? cepuk kunk

Atsuko Ichirou said...

baiknye kawan...
huhuu...
tu la kawan sejati namenye, kan?

ehda said...

fiqaliqa : adeh ! nk nengis org huhu. maceh tau...backup pn still bg effects tau. hekhek... :p

ehda said...

Atsuko Ichirou : tau xpe...untung ed dpt kwn mcm nih hehe.. memang kwn sjati !! ^_^

storyfromme said...

ni lah salah satu sebab saya sayang kawan saya.saya pon pernah jadi macam ni.saya alas perut dengan makanan yang kawan-kawan belikan :)

ehda said...

storyfromme : tol 2....ed pn syg sgt dgn diorng tp xlma ag dh nk bpisah :(
sedey..T_T

fiqaliqa said...

huhu. makin nak berpisah makin syg plak. -.-

ehda said...

fiqaliqa : btol2... :(
xbesh la..dh la jauh

KUREKURE COMEL said...

hehehe...lain kali ckp je nak pinjam duit....malu sgt ye....



mina je suke buat muke tak malu...
hihihi....

ehda said...

KUREKURE COMEL : hehe...malo la kak mina, wlpun nk pnjam t gnti blik berat mlut nih nk kabo kn huhu :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG