Wednesday, February 23, 2011

Our Memory Photo Contest

Assalamuaalaikum..

http://www.emocutez.com

weh !! ed join contest ag ! * wat kecoh je haha


tadi ed blogwalking kat blog Ain..tengok tengok dia da wat contest.
lau nak tau syarat syarat contest ley terjah SINI or clik je pic kat tas tu.
so ed pun usha usha la an macam besh je so ed pun cari la pic yang sweet nak join this contest.
dapat la 1 pic nih tah la ok ke tak an huhu cuba je la ed pun bukan pandai sangat join contest nih...!

jeng jeng jeng !!!


sweet tak ??? haha ok la tu an heE

ed pilih gambar ni sebab pic nih sweet sangat bertelekung heE 
but the way ni la last memory we all g terawih same same lepas nih we all dah berjauhan, tak dapat lagi terawih same same lagi.
uuUUUWWwwaaa !!! i will miss you all so much !!



psstt...ed yang hjung sekali tu bebaju tido wne pink ngeE~


ed nak tag :

6 comments:

Novelgurl said...

SALAM./.WEE3..GOOD LUCK ^^

eja said...

thanks tag eja....btw nice pic..nak kene cr balik gambar nih...hehhe

ehda said...

novelgurl: wsalam...thnks awk ^_^

ehda said...

eja: sme2...maceh hehe lwak je pic 2 ahaks ! cpat2 cri pic n join contest ni

:: ain :: said...

thanx sbb join! nway,GOOD LUCK!

ehda said...

::ain:: sme2 dear...thnks ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG