Friday, February 25, 2011

Bila tak Dapat Tido !

Assalamualaikum...

http://www.emocutez.com

semalam ed tak dapat nak tido..tak tau nape.
nak kata rindu someone tu da la jugak sikit an *sebenarnya rindu sangat !! huhu
so bila tak dapat tido pale hotak nih ligat la bepikir tah pe pe.
tetiba ed terpikir sal blog...
beshH tengok blog blog yang cool cool, sempoi, pemes  macam Mizz Farah Yuyu Zulaikha Encik nakal * jelesnya huhu. 
bila la blog ed akan jadi macam tu. * dah tak payah nak pasan la wahai cik eda oOi !!
haha sah sah la ed tak ley jadi macam tu sebab ed bukan pandai sangat sal blog nih huU !

macam diowang diowag nih lau tak blogwalking or hapdate setiap hari pun ramai yang lawat blog diowang sampai tak terlayan beb !
macam mizz farah ed selalu g terjah blog dia sebab kat blog dia selalu jugak da benda baru. * blog dia da tv oOo sekarang huhu. mizz farah jugak suka turun kan ilmu dia kat sape sape yang mintak tunjuk ajar * suka sangat ^_^ !!
macam yuyu zulaikha plak ed suka g blog dia sebab dia selalu hapdate blog dia n cara dia cerita beshH.*sebenarnya suka tegok muka dia yang cumel tu heE !
encik nakal nih plak ed suka g blog dia sebab kat blog dia da cerita yang lucu sangat sangat sal sincot.
ed lau lepak at blog dia sah sah tesengeh sorang sorang * gelak tebahak bahak kot..ngeE~ malo nak ngaku haha.

memang sempoi larhH diorang nih !!

u all g la terjah blog diorang erk...tak rugi okeh !

4 comments:

kau kesah ke?? said...

alah blog i tada pun ni. ehehehe. ala elan-elan lah. tulis untuk menggembirakan orang dan diri sendiri.

ehda said...

kau kesah ke?? : hehe....betol 2 ! sbnarnya xda idea nk hapdate tetba smlm pk menatang nih..so jd bhan hapdate la huhu ^_^y

sicKo^ said...

Banyak nyer blog nak gi terjah.. takper.. nanti aku terjah satu2..

ehda said...

sicKo^ : hehe....g la slagi mampu yew ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG