Wednesday, February 23, 2011

Ketagih Keropok Melinjo !! haha

Assalamualaikum...
http://www.emocutez.com  all blogger

u all penah makan keropok melinjo tak??? mesti tak an...
sape yang tau tu ok la an......
sedap an.. an an an
weh cakap la sedap !! * haha over lak ed..huuUU.
sekarang ed banyak makan makanan orang jawa...macam tempe n keropok melinjo. *tu makan orang jawa ke erk?? haha pandai pandai je ed an huU.
if tak betol u all betul kan la erk..heE.
memang sedap keropok melinjo nih...ase pahit cikit tapi sedap.
masa duk hostel kawan ed da la bawak keropok tu...banyak giler ed sental haha.
wat macam keropok sendiri ! wakakaka...teruk tol perangai ngeE~
ed jadi ketagih beb ! aduhh !
sebelum balik cuti nih ed dah pesan kat kawan ed tu beli kan keropok tu sebab ed nak bawak balik kg nak bagi family makan huhu. * yeke tu bukan diri sendiri ke nak melantak haha.
ed beli 1 kg tau...haha. jenoh makan la banyak giler huhu.



ni yang belum goreng lagi..
u all tengok la dah tinggal sikit je nih ed punya keja huhu
cuti duk umh teja makan je la haha.


ni lak yang dah d goreng... *sedap weh !!


psssttttt....makan keropok ni sambey taip entry nih, bawu layan !! wakakaka jemput makan ye all


10 comments:

KUREKURE COMEL said...

mina org johor...hooyeyyy...keropok ni mmg best wooo...rangup gle....

tp cepat haus la...hehehehe

ehda said...

KUREKURE COMEL : kan kan memang besh ! ed suka sngt. tol 2...lau ed nk mam kropok nih ed dh wt air siap2..heE

kau kesah ke?? said...

kepingin nampak sedap tu.

~...AmALinA....~ said...

penah makn jugak.. best2 =)

ehda said...

kau kesah ke?? : meh la btandag ke umh boley ed jamu kropok nih. tp skit je tau haha truk tol perngai ngeE~

ehda said...

~...AmALina....~ : pnah erk..sedap kn wlaupun phit ckit :)

fiza said...

keropok pe nih..tak penah mkn pun..tp cam pnh tgk kat 1 kdai mkn indon kat umh kak fiza..hehehe

ehda said...

kak fiza: yeke xpnah mkn...sedap. t eda bwak p umh sok. ayah cakap myb sok nk p umh kak fiza..

alia shahira said...

sedapp ke ehda? heee kalau sedapp nak cube try!! hahaha :")xpernah tengokk huhu

ehda said...

alia: bg eda sedap la..bg org len xtau la sebab rsa keropok 2 ase pahit ckit...alia try la ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG