Tuesday, February 22, 2011

Jikalau Aku Doremon

Assalamualaikum..
hai...


dah 2 kali cik novelgurl tag ed...huhu * sian ed wat tak layan je an
okeh kali nih ed join this contest..
nak tau syarat syarat contest ley tengok kat SINI or clik pic kat tas tu okeh.

okeh al kisah....jeng jeng jeng !!

Jikalau aku doremon aku nak kua kan alat yang boley build dapur idaman aku..
like this..

haaAAA...santek an haha.
lau guna alat doeremon mesti cepat siap an..tak payah tunggu berhari hari.
sekelip mata je dah siap !!
okeh next..aku nak kua kan mesin wat duit dari poket ajaib aku..haha.
dengan adanya duit beriban riban tuh aku ley guna tuk shopping pe yang aku mau la an.
aku ley bagi wet tu kat my parents, abang abang, sedara mara, orang susah n sape sape je la yang memerlukan. *jangan risau ed bagi semua orang okeh hahaha !!
and then dengan mesin wet yang aku da tu aku wat wet banyak banyak n banyak lagi tuk beli kereta idaman aku la haha...
ini dia jeng jeng jeng ~


haaa...sempoi tak.. ^_^

u all jangan jeles !! ahaks !



ed nak tag kawan kawan ed : fiqaliqa ~ nieza ~ fi ~ amalina

10 comments:

sicKo^ said...

nasib baik ko ko bukan doremon. Klau tak ku pun mintak mesin tu dr ko

eja said...

teringat waktu sekolah dulu, dapat tajuk untuk debate "kenapa doreamon menjadi kesukaan kanak-kanak"...

ehda said...

sicko^ : hehe....2 la an nasib bukan doremon lau x smua owg serbu eda la kompom2 pemus wakakaka :p

ehda said...

eja: yeke...mst awk debate sempoi pnya an huhu ^_^

kau kesah ke?? said...

amboi. i takmao jado doremon tapi nak bele banyak-banyak best kan.

ehda said...

kua kesah ke?? : haha....bgus jgk 2. ternak bnyak2 kaya woOOoo..hakhak !

Novelgurl said...

salam..hahha..baguslah ! good luck good luck ^^

ehda said...

novelgurl: wsalam dear.. hehe. tQ..gud luck 2 u 2 okeh (^_^)y

syairahmohdanuar said...

haha.best sgt kalau jd doraemon or ade doraemon :D

ehda said...

syairahmohdanuar : haha...tau xpe. tp an lau da doremon nih kacau bilau dunia nih...yela lau yg mati pn leh idop blik auw huhu. siap leh g msa depan or zman sblum2nya.. (^_^)y

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG