Tuesday, February 22, 2011

Khas Tuk Bufday Gurlz --> Miz Farah

Asaalamualaikum...

http://www.emocutez.com semua..moga sihat sihat je


entry ni khas tuk Miz Farah

cumil an hehe..

hari ni hari lahir miz farah yang cute tu..mesti ramai yang kenal an.

*~ini tuk sis~*






if tak kenal sape miz farah u all ley terjah SINI

nak tau pe motif ed wat entry nih tuk miz farah..
meh nak habaq mai kat hampa semua.. *tudia mai dah cakap utaqa dia haha
sempena bufday sis motif utama ofcos la an ed nak wish bufday huhu.
motif yang ke-2 ed nak ucapkan terima kasih banyak banyak kat sis sebab banyak tolong ed. *konon konon nak balas budi la an tapi still jugak tak terbalas huU.
tak pe sis t sis da penang ed banje sis okeh ??? *hope jangan mintak yang bukan bukan la naya ed nak korek wet huhu

u all tau miz farah nih sangat lah friendly.. *tak caye sudah ! huh !! benci sape yang tak caye tu !!
sangat sangat tak kedekut ilmu beb !!
bukan sekadar sal blog miz farah tolong ed..sal asiggment ed pun miz da tolong tau *jangan jeles erk lalala~

Miz Farah...!! Thnks so much !!
happy birthday !!!


p/s: jgn lupa terjah blog miz farah okeh
p/s: sory la sis eda xpndai nk wt entry yg gorgeous :(
p/s: maap la noh curi pic sis heE



3 comments:

Novelgurl said...

hppy birthdy3 tu mizz farah ! ^^

Mizz Farah said...

edaaaaaaaaaaa.....thanks wat sume ni...sgt2 terharu :')..thanks sgt2 taw dear...
hepi to know you...nti bile tak bz sis wat entry penghargaan...skang sis bzi sgt T____T


novelgurl : thanks :')

ehda said...

Mizz Farah: ahaks ! sme2 sis..xpe la eda ihklas dr ati nih.. sukenye bla sis suke ^_^ ati bdebar2 je tkut sis xsuke huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG