Monday, February 21, 2011

Botanik Garden yg Memenatkan

Assalmualaikum...

semalam ed kua dengan mr K... *sukanya dapat jumpa huhu
we all cadang nak daki bukit bendera huhu.. * macam la kuat sangat an ed ni nak daki daki bukit haha
ed terpksa kua selepas subuh tau *awal giler an huhu. sebab jauh kot nak kena seberang laut huhu.
ed sampai dalam kul 7 lebey..tu pun dah ramai orang yang dah sampai kat situ, terutama orang cina la.
lepas park keta ed dengan mr K pun jalan la nak g daki bukit..sampai je at depan jalan nek bukit we all tak jadi nek huhu.
mr k takut ed tak larat nek lor...so tak jadi la daki bukit bendera tu.
we aLL just jog kat Botanik Garden je huhu. 
tu pun penat tau...sebab kat botanik garden tu da bukit jugak.
tinggi jugak la..penat la jugak daki bukit kat botanik tu huhu * tu pun da ati nak daki bukit bendera yang lagi tinggi dari bukit kat botanik tu huhu.

pas penat jalan round taman dalam 4 kali we all snap2 pic la huhu





tengok la mr K punya perangai...macam budak budak  hahaha




adeh ! ed tengah jalan sempat ag mr K snap pic *nama pun budak budak an haha

lepas penat jog we all pun gerak g batu fringgi...
dah peluh peluh mesti kena mandi kan..tapi we all mandi kat tandas awam la bukan mandi pantai sebab ed tak bape suka mandi pantai la huhu. *konon konon takut gelap la an haha

lunch time !!!


lepak macD la... at gurney
beef prosperity la we all makan * ed kan tak boley makan ayam hukhuk


aaaAUUummm !!! 
cian mr K lapo sangat huhu.
tengok la memang muka lapo haha.


~ muka matang - muka budak budak ~

mr K cakap muka ed muka budak budak hukhuk
sabo je la...huuUU !


akhirnya...ed da jugak snap pic dengan si dia huhu. * ed kan pemalu huhu.
sikit punya jauh ed duk haha. 


tu je....sayonara ^_^

2 comments:

Novelgurl said...

salam kak ^^ wee2..sweetnye dedua

ehda said...

novelgurl: wsalam....hehe yeke thnks dear. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG