Sunday, January 16, 2011

tension..!!!!! geram...!!!!!!!

http://www.emocutez.com

Geram giler babeng arh..!!! 
ampeh betol la...nape la jadi macam nih sebelum nih ok je download jurnal. *bongek!!!
sakit betol ati nih penat je cari jurnal....dah la banyak nek juling mata nih baca tapi tak sesuai tuk wat ulasan. 
bila dah dapat ed pun amik la kan...tunggu punya tunggu siap download.. *senyum la kononnya
ed bukak kat documents jurnal tu balik tak da, blank je. Uuuwwaaa...!!! mana dia pegi nih
hadoi nek gila jadinya...!!!   http://www.emocutez.com

mau tak mau kena la cari lain. *ikut ati malas dah
dugaan betol larh.

sakit mata dah ni ngadap menatang nih *laptop yang behabuk nih haha

2 comments:

Jaune said...

haha rilek rilek, sabar sabar :D

ehda said...

jaune: mau xhangin, besegkang mta cri bla dh jmpa n download tgk2 xda. ase nk jerit kuat2 je time 2, tp wras lg so sabo je lah..hadoi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG