Wednesday, January 19, 2011

Tak ManDi !!!!! hahaha

Assalamuaalaikum...
http://www.emocutez.com
ed tak mandi !!! haha giler la weh hari nih ed g kelas tak mandi hahaha. *weh gelak la sekali
sape penah g kelas tak mandi, angkat kening cepat ! haha. *ed dah angkat kening dah huhu
nasib 1 kelas je, and kuliah kejap je tak sampai 1 jam. *selamat, balik boleh mandi haha.
sengal je...! bangun lambat la pagi tadi.
semalam ed kurang sihat, sakit pale *orang da magraine la kata kn huhu. eh, bangga lak !
ed telupa set jam tuk pagi ni. *adushH cmne la leh lupa nih !
kelas kul 8.30 ed bangun kul 8.17 gile lewat. ed selalu turun g kelas awal kadang kadang 15 minit awal *ecey konon konon best student lar haha.
pada hal kelas ed dekat je dengan hostel tak sampai 3 minit jalan kaki dah sampai.

sempat berus gigi & cuci muka je weh. *selekeh toL aku nih hekhek.
tapi muka stiLL suci weh, macam orang mandi hakhak.
dah siap tu pe lagi kan sembur perfume bergelen la beb ! hakhakhak *tak pe u all gelak je tak kesah


weh sape tau diam diam arh ! haha.
ala u all pun penah kan bangun lewat...huhu.

maLu ??? mesti la..tapi pe ku kesah~ hahaha
suka ati u all la nak cakap ed ni anak dara selekeh ke ape ke up tO u larh. ngeE~

2 comments:

qolbie said...

hohohohoho, da org x mand rupanya g claz td..... pecah rahsia.... ptt la hbs claz je tros ilang ek.... hihihihi......

ehda said...

kak bie: hekhek...diam2 lor kak bie je tau owg len xtau hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG