Thursday, January 20, 2011

Pening ++

Assalamuaalaikum...


http://www.emocutez.com
Pening bila pkir pasal assigment nih. *tolong wat kan haha
bila dah last sem nih banyak keja kena wat sendiri.
dulu awal awal sem keja yang susah selalu wat dalam grouping sekarang kena wat sorang sorang hukhuk susah larr !!
dah la nak kena kaitkan dengan tokoh tokoh, 1 hal plak nak kena cari hadoi~
tambah plak sekarang kena cari tempat tuk praktikum. *nak praktikum kat umah !!!!
dah la ed tak tau sangat tadika yang da kat kawasan nih, lau tadika kat kawasan umah tu ed tau la an huhu.
nak alamat tadika dalam tempoh 3 minggu nih..waaAAA mana mau cari adush !!
lecturer cakap nak cepat, abih je sem terus nak praktikum. *sonok la ley konvo dengan kawan ed yang kos lain hehe.
nasib la da sorag kawan ed ni ofer nak tolong cari kan *dia orang sini so senang la
pe lagi an terus cakap nak je la hehe. *peluang tuuuu !
mintak mintak la dapat tadika. boley sewa umah ramai ramai at melaka nu..hehe. *jadi orang melaka plak la ed nih t huhu. 
hurmm...nampaknya duk jauh lagi la dengan family and buah ati, uUWwaa rindu !!!!!
mak cakap tak pe la nak wat camne dah terpaksa...tak lama pun. *bagi ed lama hukhuk
sabo je la an...nama pun belajar.

i can dO it !!!    http://www.emocutez.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG