Tuesday, January 18, 2011

Cik NOradilla mEmang beshH Lar !

Assalamuaalaikum....  http://www.emocutez.com
u all tau sape tu Cik Noradila ?? sah sah la xtau kan hehe.
okeh..meh ed nak cerita kat u all sape dia...
Cik Noradilla ni lecturer ed sebenarnya. dia ajar subjek Pengurusan Tingkah Laku.
memang beshH lar dia ajar..tak boring. *suka lecturer macam nih baru besh nak belajar haha.
ed memang suka cara dia ajar, dia suka share ilmu dengan we all 1 kelas tak kira la sal belajar ke, sal cintan cintan ke *paling suka ahaks! sal isu semasa ke pe pe je lah yang boleh dikongsi.
dia suka bagi contoh yang mudah we all nak faham pe yang dia ajar.
tu pasal we all suka bagi respond kat dia, so we all selalu la kena puji huhu. *kembang beb !
lagi pun dak dak kelas ed memang banyak mulut cikit, ceria sokmo haha.
dia cakap kelas we all antara kelas yang dia suka, group GE.
bila time kelas we all je mesti dia tak sabar nak masuk. *hope ikhlas huhu.
 memang ed suka larh dengan dia.http://www.emocutez.com
senang tol ed nak faham pe yang dia ajar.


hari ni perkatan yang beshH dari dia :
1- kids like a sponge.
~kanak-kanak ni mudah belajar tak kira benda tu baik atau buruk.

2- power of teacher.
~kanak-kanak berfikir cikgu adalah someone yang pandai/pintar. so apa yang diungkapkan oleh guru adalah benar walaupun kadang kadang cikgu tersalah cakap. kanak-kanak lebih percayakan guru daripada ibu/emak diorang sendiri. *cikgu cikgu berhati hati bila berbicara okeh !


*~thanks Cik Noradilla~*

2 comments:

diela said...

huihhhh..namo den 2..agaga

ehda said...

diela: haha....yelah. sme plak an huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG