Monday, January 17, 2011

sedey !


hmmmmmmm...
sebenarnya tak tau nak buh tajuk pe kat entry nih..
sedey pun da, marah/geram pun da, jeles pun da.
tah la.... * tu la nak sangat bepacaran huhu
ingat kan seronok la sikit bila da kukaseh ni kan tapi tak sangat la..maybe baru lagi kot tak alami pahit manis sama sama lagi huhu.
tapi lumrah wanita kan suka di belai, nak perhatian walaupun sikit. *susah ke wahai mr K ??
agak sedey la bila ed mesej si dia tapi tak da kabar berita. *yela tengah beseronok kot.
dalam mesej tu ed da mintak pic dari si dia if si dia da snap pic.
mula tu tak kisah la kan si dia tak mesej saja nak bia kan si dia beseronok.
tapi agak touching la bila ed tak dapat sekeping pun pic dari dia... *sangat sangat touching !
maunya tak toucing, bila bukak FB tengok si dia upload pic yang dia snap masa si dia da kat KL.
langsung tak bagi kat ed or tak infom kan kat ed yang si dia upload pic kat FB.
bagi lelaki benda macam ni remeh je.

susah sangat ke nak bagi ???
cara orang nih keterlaluan ke ???
rasanya tak kot, sebab orang tak penah kongkong hidup kamO. *org pun tak suka dikongkong.
orang tak penah marah pun kamO mesra alam dengan girl lain kat FB. lau perempuan lain rasa rasa kamO dah kena ayat ayat BESH kot. *baik tak ed nih huhu
tolong faham orang jugak...tak susah pun.


4 comments:

noni said...

jgn sedey sedey oke.

ehda said...

noni: thnks ye... kamo wt sy snyum lar ^_^

fiza said...

jgn sedih2 ler..Biasa la tue, mula2 bercinta. Mungkin dia pk eda tak kisah tue yang buat tak kisah tue..Xoxoxo

ehda said...

kak fiza: myb la kot... tp td tgah hari dia dh cll n explain smua n dia ngaku dia slah huhu. so xsdey2 dh hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG