Saturday, January 29, 2011

kUrang beshH

selamat tengah malam..huhu


http://www.emocutez.com

erm tak beshH lo bila bebeza macam bumi dengan langit..
ni sal ed dengan mr K la an. *tak suka jangan baca ! amaran keras ! ngeE~
bila dah kenal ni baru la tau camne si mr K ni.
ed dengan dia agak berbeza..dari sikap ler * jangan pkir bukan bukan
salah 1 nya ed suka tido lewat mr K plak suka tido awal.
kadang kadanag tu baru kul 10 lebey dah nak masuk tido.
adesS tak suka lor..musan tak de orang nak mesej dengan ed.
hurmm tapi nak wat camne an sabo yolah...
tapi bila dengar or baca pekataan ngantok tu ed terus jadi macam bad mood.
so ed pun jadi layan tak layan je dengan mr K. *cian dia an huhu.

penah sekali tu ed nakai sikit..sikit jew.
ed tak kasi dia tido, ed suh dia teman ed..
ngade ngade la an lau dia tido majuk kaw kaw haha. jahat an..ngeE~
so dia pun terpaksa la teman ed...
tapi tak lama pun dapat bertahan sampai kul 12 je beb !
katanya letih keja.
keja tak la teruk sangat, keja dalam office kot len la lau keja kontrek wat umah.

ermm...tapi ed cuba la faham si mr K tu.
ag pun ed bad mood time tu je soknya ok je hehe.

*~sweetdreams n sayonara~*


p/s : ed busy so jarang hapdate.
p/s: lau ed x bw blik blog korang sory yew ed bukan sengaja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG