Wednesday, January 26, 2011

Khas untuk Mu

Assalamualaikum..

ed wat video nih tuk mr K...
tapi ed tak buh pic mr K segan ler nak public kan pic kukaseh ed *sejak bila ed segan pun tak tau la an huhu.


video


sorry la ye kali nih asyik sal mr K ke entry ed kan.. *suka ati la an huhu
sape tak suka jangan baca okeh ! *ada ed kisah~
bukan pe ed busy so pale hotak banyak pkir sal assigment je.
tapi ati nak jugak hapdate blog nih.

p/s: assigment stiLL banyak lagi, n makin bertambah plak an. Jemm !!!
p/s: pale hotak pkir nak balik cuti raya cina nih *mcm ed plak yg rya an hua hua !

7 comments:

ZWAN SABRI said...

Untuk mr.K jer?
mr.Z xde ker? HAHA

ehda said...

zwan sabri: laA..ko pn nak erk. meh nk wt ko nk lagu pe...ank itik tok wee ok x hua hua ! ngeE~ mlwak ja noh :p

KUREKURE COMEL said...

ala...mina nk jgk...hehehe

ehda said...

kurekure comel: ngaAA~ abih ed nk wt vdeo kt u all huhu. lau mina jd Mis M la erk ahaks! cpat2 mina nk lagu pe...anak lah ayam ok x hihihi ^^,

KUREKURE COMEL said...

xmau2....demand ni...hahaha...nak lagu enjit2 semut version rock....leh?hahaha...kn dah susah...hehehe

ehda said...

kurekure comel:adesS ! mna ed nk cri rock star suh nyanyi lgu 2 huhu. ed nyanyi kag bkn rock je rock + sora katak + sumbag mambag = retak cermin hua hua hua !

+akufobia+ said...

da sampai rumah.yeaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG