Sunday, January 30, 2011

Cerita Roti Canai

Assalamualaikum...

http://www.emocutez.com

grrrrrrrrrr........sangat sejuk.
kat kolej ed dari semalam hujan tak berhenti. *sejuk tahap gaban
malam tadi room mate ed da la ajak ajak ayam nak bekpes sok pagi.
tetiba pale hotak terus bayang roti canai. * lama dah tak makan kot huhu.
pe ag an...terus on je lah. huhu


paginya......... *pagi tadi la an
room mate kejut tanya nak g bekpes tak ??
nak nak....kauOrang mandi tak? 
tak pun... ngeE~
semua g bekpes tak mandi weh hahaha...muka still cun okeh ! *pasan je an
sejuk giler...hujan kat lua nu.
ase macam malas lak tapi pewot lapo nih. 
xpe la dah siap pun an so redah je la ujan. *macam nek moto je huhu
ed nek keta lor..



ed duk bakang la nama pun numpang an huhu.
jauh gak la we all g bekpes..bak kata orang jauh perjalanan luas pemandangan haha.
duk dalam keta ase nak tido je babe ! huhu

dah dah ed skip je erk...bila dah sampai...

masa on the way tu ed dah pkir dh nak oder air pe...huhu
ngidam kot an.


tadaaaaaaaaa..........



buih air ed dah sedut arh...tinggal sikit je tu huhu.

makan lak kompom kompom la roti canai an...
tajuk entry pan dah tetera cerita roti canai...



weh..terluir ark..??? haha saja nak tayang kat u all ngeE~

siyes weh ed makan paling laju.
orang lain tak abih lagi ed dah abih dah makan.
siap amik yang orang punya lagi hua hua hua ! *teruk tol an anak dara niH ngeE~ 
ed kuat makan weh !! harap maklum keh keh

time balik tu hujan still ag mencurah curah ke jalan raya.
mata mula kuyu...
sampai bilik...terjun tas katil
sambung membuta weh hahaha 
http://www.emocutez.com

pe kauorang nak cakap haA~
suka hati la an...tak kisah pun.


p/s: kauorang jgn ikut jejak langkah ed tau..haha *teruk punya anak dara ngeE~
p/s: nak kutuk depan depan erk huhu.
p/s: bila sejuk ed kena flu~

7 comments:

alia shahira said...

kite baru je pas makan roti canaiiiiii ed! hehehehehe

+akufobia+ said...

kutukkutukkutuk.

ehda said...

alia: yeke...dap an huhu. lau duk hostel nih susah nk dpt mkn pe yg ed nk..hukhuk



akufobia: pe sal weh

+akufobia+ said...

entah.hee.

ehda said...

akufobia: sengal lor huhu :p

Panda said...

aaaa... laparr. belum makan niee. :((

ehda said...

panda: alolo sian dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG