Saturday, July 2, 2011

New Hobby


Assalamualaikum w.t.b
Rindunya kt my buah ati nih..i mean my blog okeh. Lama xonline,hapdate kai handphone je. Sejak duk umah sewa nih ed da h0bby baru..bca novel. Tinggal dgn org pecinta novel so jd mcm ni la,ed pn trjebak sekali..ok pe isi masa boring. Sini memag boring,umh da tv tp tah la xlayan sgt boleh kira dgn jari bpe kali tv kt umh ni on dlm 1 mggu. *sbnarnya deman nk tgk astro je :-P* 2 antra novel yg ed dh bc..mcm xpcya lak,yela dlu ed jarag lyañ novel ni 1 novel pn lmbat giler nk abiskn. Em xsbar nk blik umh boleh online,tgk astro,men msak2 *msak utk melahap haha* dgn mak n boleh mrayap kt mana2 sbb tmpat sndri tau jaln drve je sndri bwak mak round2 hehe. Itu je kot,pnat dh tgan duk tekan keypad hp ni,lau gna lappy best la nk st0ry m0ry. Have a nice day all blogger n miss u all.

P/s: bln 8 baru ed dpt blik penang..rndu fmly sgt2 smpai mmpi2 hukhuk.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG