Friday, June 10, 2011

Say Good Bye...?? Urmm Maybe

Assalamualaikum w.t.b

mood : sayu weh.. *maybe la huhu*


esok ed dah nak blah berangkat ke korea melaka.
ini bermakna ed akan berpisah dengan belog yang cantek meletop kureng santek nih. 
kat umah sewa ed tak da tenet lorh..so tak boleh la online uhuk ! 
lau ed hapdate pun maybe guna fon, tak pat la nak blogwalking.
ed dah bagi tau awal awal..so u all jangan marah plak if ed tak terjah blog korang.


urmmm..tace care yew belog. *macam orang plak an haha*
i'll be miss u dear. *menggila jap*

itu je kot..nak g packing barang jap.
MmmmuuuuaaaahhhhHHh !!
kat belog ed larh..bukan kat u all haha. *lau u all nak jugak hambik la huU*





12 JUN 2011 genab la setahun ed berblogging

p/s: lau yang follow ed t thanks yew, t bila ed online ed follow balik. pastikan link anda betol okeh.
p/s: lau yang singgah sini plak insyaAllah ed akan lawat balik.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG