Tuesday, June 7, 2011

Nur Kasih The Movie

Assalamualaikum w.t.b


nur kasih..
sah sah ramai yang dah g tengokkan.
ed pun dah g tengok.
penat cari kat tnet time show yang sesuai..
kat tempat ed banyak time pagi n lewat petang.
nasib la call sepupu ed kat sungai petani *sp* dia cakap da tapi time tak pasti bila.
ed pun ape lagi an siap siap terus gerak g sana.


finally dapat jugak tiket wayang nur kasih..



we all g 5 orang
ed g dengan mak ed, mak sedara n sepupu sepapat ed.
untung badan la sekali mak sedara ed yang banje wayang huhu.
tapi yang kureang beshH seat la.
u all tengok la seat we all giler depan...nasib tak mendongak sangat lau tak sah sah balik kena urut leher ed nih huhu. 
cerita nih okeh la..sebenanya mak ed yang nak tengok sangat so ed pun bawak la mak ed g tengok.
pic we all tak sempat snap..huhu.
tu je..




sekian...maceh sudi baca

4 comments:

nelly said...

wah , kaki wayang er? hehhe

ehda said...

nelly : xde la..g if da cte yg mnat je huhu

Farah Fazen said...

cam kitorang g tgk KONGSI aritu.. skali bwk 6 org.. naseb de yg blanja...lalal~

ehda said...

Farah Fazen : hehe..besh kn de owg bnje. mriah la lau g rmai2..bwu beshH!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG