Friday, June 3, 2011

Keysha Contest (aku & tudung)

Assalamualaikum w.t.b



ehem..ehem ! dah lama tak join contest.
so ed nak join contest dari cik keysha nih. *chumel tuan tanah*
sebenarnya cik afiqah yang tag...so thnk yew dear afiqah hehe.
ed join this contest.

tadaaa... !! ni la owner yang wat contest nih cute kan ^_^


okeh sape sape nak join boley je..
nak tau syarat syaratnya boley click pic cik keysha kat tas nu.

okeh pic yg ed pilih da 2 la cik keysha...huhu.
d sebabkan ed tak tau nak pilih yang mana *banyak tudung yang ed suke hehe* ed combine 2 pic jadi 1.
ni la pic yang ed pertaruhkan..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


ed suke sangat shawl nih..
yang hitam tu senang nak pakai pe pe style pun boley.
shawl bulat bulat tu plak senang nak pakai time nak cepat sebab tak payah nak iron ag 1 sebab unik cikit len dari yang len huhu. *pelik sebenarnya bukan unik haha*

itu je...



eh lupa...tag kat 3 kawan.
ermm mangsa mangsanya adalah

8 comments:

keysha said...

thanks join contest (^0^)

ehda said...

sme2 dear ^_^

saNah said...

tQ ehh gud luck k

ehda said...

saNah : wlcme ^_^

thnks..jom la join n gud luck jgk =)

AesyaZealous said...

thanks tag!

ehda said...

AesyaZealous : sme2 dear ^_^

~..Lesung Batu..~ said...

thanx tag..kalo ina free t ina join hokehh~

ehda said...

~..Lesung Batu..~ : sme2 dear, okeh ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG