Friday, April 8, 2011

My Hero

Assalamualaikum w.t.b




sah sah otak hangpa semua ligat duk pikir sapa hero ed kan kan kan... 
okeh mai nak habaq kat hangpa semua sapa hero ed...huhu
jangan tekejut n jeles okeh
ni dia 


haha jeles tak ?? * relax eh jangan jeles2 okeh
nampak sangat tipu an ed nih bhahaha.
dah tak payah nak hot hot + rebut rebut ed bagi pree je.. * tu pun lau dia kenal korang huhu
korang amik la encik ashraf muslim nih..


okeh back to the title...
sebenarnya ed nak cite sape penyelamat ed.
ni la hero ed


my older brother...
dia penyelamat ed masa ed tengah kering *maksudnya tak da wet lo
walaupun dia garang tapi dia baik je.. * adek perempuan sorang mesti la dia sayang huhu
dia bagi wet la an tak kan bagi gula gula plak.
sedey dia tau adek dia nih asyik makan megi + biskut selalu huU T_T
tuk abang
"abang, maceh la noh bagi wet kat adek..hehe"


okeh hero ed yang ke-2 plak


mr K larhH~ * his mine okeh !!
ermmm....dia pun baik hati tau.
bagi sponser tuk dinner kelas ed.
jeles tak korang dengan ed ?? haha * sah sah jeles an huhu
tuk mr K
" maceh dear...t bila bila bagi lagi erk huhu. tak pun t wak orang g shopping hikhik ngeE~ "




maceh sudi baca, flying kiss tuk u all wink~ wink~

8 comments:

shereena said...

omai ashraf muslim..nasib bek bukan..hahaha

ehda said...

sereena : hehe dh agk rmai yg minat ashraf muslim huhu.

KUREKURE COMEL said...

hehehe...tu la mr k nye...hehehe...
ni dh blh mkn best2 la ni....



tu gunanya ada abg...kena tlg adik...hihihi...

ehda said...

KUREKURE COMEL : yup 2 la dia, sj buh pic xreal sgt malo huhu. ermmm xde la mkn beshH2 still bjmat cermat.

btol2...tp time kcik2 slalo kna buli huhu

Suhami Ahmad said...

ooo, mr K.....tak lamo laie leh jadi Datuk K....hihi

ehda said...

Suhami Ahmad : amin..mntak2 masin la mlut atok ley la jd datin eda t haha =p

storyfromme said...

ashraf muslim da jadi ustaz da skang.

ehda said...

storyfromme : yeke...muka dia sesuai kn jd ustaz. dh la encem hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG