Friday, April 8, 2011

Langgar Pantang LarhH !!

Assamaulaikum w.t.b

selamat hari jumaat..


rini ed dah langgar pantang larhH !! =.='
ermm...sebenarnya kena pantang dari makan benda benda yang gatal termasuk la ayam *gila sedap my pebret beb !! selama 6 bulan sekali ag ed ulang selama 6 bulan * abih pe je yang aku ley makan, sayur je la gamaknye =.="
tapi tadi ed dah makan udang.. * mati aku eh bukan sakit la aku pas ni.
hadoi, abih la t ed jadi beruk tergaru garu !!
ala ala macam nih
v
v
http://www.emocutez.com
bukan sengaja nak makan tapi dah tak da lauk len nak makan so tepaksa la telan jugak. *padahal hati riang ria makan tak hingat haha.
nasib badan la tetiba lak dapat sakit alergik kulit nih, masa kecik kecik tak de pun * ekzema selalunya kat budak je orang dewasa jarang.
dah la kulit ed jenis senang nak jadi parut hadoi penuh la parut t huU T_T
http://www.emocutez.com
cukup dulu sampai sini tangan ed ngah bz nak mengaru haha. * tipu je padahal hotak blur xtau nk taip pe.


pssttttt...sory la u all lama tak hapdate ed sekarang ngah hendle sal dinner kelas so tak sempat nak hapdate ag pun otak tepu haha



maceh sudi baca, flying kiss tuk u all wink~ wink~

8 comments:

storyfromme said...

susah kan bila ade alergi.

ehda said...

storyfromme : i2 la...sabo je lah. org len mkn kita pndang je =(

fiqaliqa said...

biz la tergaru-garu nanti. hee

KUREKURE COMEL said...

mina pun sama.....kdg2 bila kena gigit nyamuk pun smpai bengkak2 satu badan....stress bebenor...hihihi

ehda said...

fiqaliqa : hehe...diam2 tau huhu. nk wt cmne an...trpaksa la garu dh gtal huU

ehda said...

KUREKURE COMEL : yeke...sian jgk kt kak mina. ermm susah an lau mcm 2..tp kak mina xpe dh dpt encik mat ok la. ed nih blum kawen ag tkut kna rject huhu

Suhami Ahmad said...

waaa, ehda vege ke?

ehda said...

Suhami Ahmad : xlor...eda smua sental je tp lpas kna ekzema nih trus xley mkn bnda yg gtal2 kna pntang...sob sob !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG