Saturday, April 2, 2011

Hang Out dgn Dak Group Assignment

Assalamaulaikum w.t.b


ari tu ed da hang out dengan dak group assignment.
cadang nak makan piza sekali bila dah sampai tak jadi lak sebab ari tu kat PD tak da ari.
air minum just air lemon tea je..dak kelas tak nak.
so makan KFC jela.
ed sorang je yang makan piza sebab ed tak ley makan ayam hukhuk pantang la katakan * dah macam ngandung lak an huhu.
ed malas nak taip banyak banyak sebab letih rini de event n g survey hotl tuk dinner.
moh la tengok pic nih.....



g nek bas je huhu


dekat terminal bas pun nak snap pic


konon konon makan piza la huhu


kat KFC





bowling time


sebelum masuk bowling.
ed yang kat bakang tu tutup muka malo huhu



sempat ag tu hehe







dah abis..
pic ed tak banyak sebab ed malo haha





maceh sudi baca, flying kiss kt u all wink~ wink~

4 comments:

KUREKURE COMEL said...

seronokkan keluar dgn member2....hehehe....


mina pun lg suka pizza dri kfc...
hehehehe....kfc udah muak....

storyfromme said...

ni mesti kes assgnment da siap.tu yang kuar jalan2 tu :)

ehda said...

KUREKURE COMEL : 2 la sonok hehe.
tau xpe...tp eda je dpt mkn piza hehe. sian diowang xpat mkn piza

ehda said...

storyfromme : mcm tau2 je erk...hehe. yup dh abh wt assgmnt tuk sbjek ibu bpa...ag pn da wet lebey msa wt event dlu so 2 yg kua 2 ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG