Tuesday, April 26, 2011

Ed Menang Contest Dari Kak Ain ^_^

Assalamaulaikum w.t.b


ingat lagi tak contest "our memory photo contest" *sah2 u all tak hengat an*
ed adalah pemenangnya..gumbira tak terkata..haha. *kat semua org ed hebohkan haha.*

pic ni la yang ed pertaruhkan n tak sangka menang..


thanks kepada kak Ain  sebab pilih ed as the winner *happy sangat*

ni hadiah yang kak Ain bagi

cute sangat sangat
v
v
v
v
kotak besar giler *nampak sangat tipu*
agak besar la kotak nih...hati tertanya tanya pe la hadiahnya huhu.




ni la yang ed dapat..
cute giler tau. *muka lembu*



comel kan hehe..
mata pun tak bape nampak sebab bulu dia banyak sangat + lembut giler babeng *ni tak tipu okeh memang lembut*
ni bahagian depan



ni plak bahagian belakang..
siap da ekor n kaki tau..cumel sangat !!



maceh sangat sangat kak Ain !!


eh lupa nak cakap..ed bagi nama muUmuU kat bear lembu nih hehe




psstttt...ed tengah final exam sekarang so jarang hapdate n bw blog korang okeh sorry~



maceh sudi baca, flying kiss tuk u all wink~ wink~


6 comments:

Novelgurl said...

waaa..bestnya ! tahniah2 !

qolbie said...

nk g curi mumu 2.... hehehehe..........

qolbie said...

tahniah....

fiqaliqa said...
This comment has been removed by the author.
ehda said...

novelgurl : maceh dear ^_^

ehda said...

qolbie : mn ley kak bie...huhu. btw maceh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG