Thursday, April 28, 2011

Dinner Part 1

Assalmualaikum w.t.b


ari tu ed dah share cite sebelum dinnerkan so sekarang ed nak share time dinner plak.
ed tak nak bebel banyak layan je pic kat bawah nih..

ni pensyarah ed..malam tu we all pilih dia as a king.


ni plak queen. cumelkan lecturer ed huhu macam student je heE

yang nih queen n king bagi kelas ed.

lecturer lelaki 
funny n friendly tau..*perangai macam we all jugak haha*

mi lecturer perempuan
de yang tegas da yang gila2 macam we all hehe. 
tapi yang besh diorang suka layan karenah we all..


ni dak laki kelas ed..
de sape bekanan boley gtau ed haha *mati ed awek diorang kejakan huU*


 
snap kat lobi hotel sebelum balik..
ni la dak kelas ed..




psssttt....banyak lagi pic tunggu next hapdate. nak tengok pic ed kena la tunggu huhu

p/s : ed tengah final exam..tension beb !! see FB pun ed tutup tau~

2 comments:

Novelgurl said...

waalaikumussalam w.b.t

ha'ah tu la pelik..pic kak ed x de lak huhu.Segak rh dorang sume ;D

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG