Wednesday, March 2, 2011

busy giler weh !!

Assalamuaalaikum...

nih yang tak besh bila balik kolej mesti banyak sangat keja nak kena wat huU T_T
minggu nih kelas pack giler babeng !! *tak suka penat weh !
malam da exam plak n kelas ganti n latihan menari * macam la pandai menari minah nih ngeE~
minggu nih jugak la da event plak haisSh ! 
jummat nih da event pelajar angkat lau tak salah ed la n ari tu ed kena wat persembahan tarian beb !! *mati aku jangan wat lupa step sudah huU.
 tak ley bebel lama lama banyak keja 
tu je 
sayonara~


pssstt....sory u all tak pat nak bwalking blog u all sekarang nih. 
t lau ed tak busy ed g terjah blog u all okeh !
yang follow lak t ed follow balik tapi lambat sikit erk

8 comments:

Novelgurl said...

salam..menari ? yeay bestnya !!
fighting2^^

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Buat menari leelok..inang ke tari suku sakat ni..??

alia shahira said...

ksiannya ehda!! busy gilaaa kotttt!! kite pon same gakkkk :"( busy nak exam dahhh. huhu eh jage diri kay? jangan sampai sakid2 semua tue . :")

ehda said...

novelgurl : wsalam...hehe thnks dear.



cik angkuh yg chumels : thnks...erm tah la men hentam je kot hehe.



alia shahira : yeke....sian dia. gud luck tau. okeh dear thnks alia pn sme jga diri jgk ^_^

i am S!L4H.. said...

salam. emm study kt ni erh.

ehda said...

i am S!L4h : wsalam..stdy kt kolej swasta kt PD..

i am S!L4H.. said...

ow kt pd. nogori la ye.

ehda said...

i am S!L4H : ha'a kt nogori..tp dh last sem dh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG