Saturday, March 12, 2011

ArrggHHHhhh !!! Line Berokband Slow Macam Siput huh !

Assalamaulaikum w.t.b

selamat hari sabtu..

ish geram bebeno le dengan berokband nih.
line de je tapi loading bukn main lama lagi.
benci tol la macam nih nak terjah blog blog korang pun susah T.T
rindu tau kat korang.. lama tal lawat korang.

hurmmm...cam mana pun ed akan try terjah blog korang jugak okeh !
hope korang tak cakap la ed nih sombong huU ! T.T

4 comments:

KUREKURE COMEL said...

tukar streamyx...hehehehe...
cian pengguna broadbandkan...

mina pernah pkai 1 bln je...lps tu terus stop...puas hati..hehehe

ehda said...

KUREKURE COMEL : ahaks ! boley2 mina sis byar kn bulan2 hekhek. kita student lg lo sis xmampu ag nk kai streamyx hukhuk !
lau b.band murah ckit huhu mampu la nk byar..huhu

Amorng38 said...

Siput biru,siput kuning ngan siput merah,mana lagi laju ek?Boring ah gune siput biru nie..Nak tukar siput kuning plak.Mana tau lagi laju.hakhak.

ehda said...

Amorng38 : haha...ok ke siput kuning 2, memang ba bsamamu tp tkut dia pn wt hal huhu. kai streamyx la...tp awk byr bil org hekhek :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG