Saturday, January 22, 2011

sapa doktor, saya ke kamO???

Assalamuaalaikum....

ni ed nak cite sal semalam..
ed g klinik semalam lebey kurang dalam kul 2.50.
tunggu daftar pun lama giler *adusS musan !
bila dah daftar kena tunggu chek plak la an tak kan balik lak huhu.
ting tong ! no 1050, bilik no3
weh no ed la tu...ngeE~ pe ag an terus meneru masuk bilik no3 tu.
masuk je agak hampa la doktor laki. *malu lor huhu.

so mula la perbualan antara pesakit dengan doktor *bukan doktor pun

doktor: sakit ape?
ed (pesakit la an): jadi gatal gatal..sambey tunjuk kan tangan.
doktor: nape jadi macam tu..muka heran gila babeng !
ed: tah la...dulu memang da alergik sikit tapi dah lama tak jadi ni tetiba jadi balik. lagi pun saya temakan something yang da telur masa nek benda alah nih
doktor: yeke,tapi jadi teruk macam ni erk muka bekerut kerut plak ! *aik doktor ni tanya aku plak http://www.emocutez.com
ed: diam je la tak tau nak cakap pe bukan ed yang doktor.
doktor: nampak macam bernanah erk...sambey usha usha tangan ed.
ed: tak la doktor ni air bisa. time kua wane jernih bila kering jadi wane kuning + oren sikit sikit.
doktor: owh...macam tu. *ed plak macam doktor ngeE ! ingat kan kena agas sebab orang yang kena agas pun jadi lebey kurang macam nih.
ed: senyum je larR.
doktor: ko da alah ubat tak? *agak sempoi la doktor nih hoho
ed: tak de.
doktor:  tak ley makan benda gatal jugak la erk *ni soalan ke pemberitahuaan ???
ed: ha'a..tak boleh makan la.
http://www.emocutez.com

hadoi....!!! pe lar ed terasa macam doktor dah time 2 huhu
eh lupa plak time ngah chek tu datang sorang nurse nih borak pe tah malas nak amik port la an. lame gak la duk dalam bilik tu dengar diorang borak. *ed takketahuan dah duk at situ adesS !
dah siap chek tu kena plak tunggu amik ubat.
sikit punya lama kena tunggu. dalam kul 4 lebey  la an bawu dapat ubat n blah dari si tu. ngeE~


penah jugak la ed demam tunggu giliran sampai pitam haha.
untung da orang tolong agkat hua hua hua !
tah pe pe je an...huhu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG