Saturday, December 31, 2011

Tahniah Kawan



tahniah tuk kawan-kawan haku nih...
de yang jadi tunang orang de yang dah jadi isteri orang pun.
tumpang gembira tuk korang semua..






 ni dayah..kenal masa amik lesen keta.
dia memang cool lah senang wat kawan campak la kat mana pun mesti boley hidup hee
pada 10/12/2011..si kecil molek nih bertunang dengan encik biskut lutut *nick name jek*
tahniah ye kawan..ase betuah dapat jadi kawan dayah.






ni pulak sahabat dari sekolah rendah..noorshazlin @ lin
dah jadi isteri orang pun dia..pada 17/12/2011
tahniah weh...sayang hang lah ! 
walaupun dah bergelar isteri orang tapi hang still contact member2





ni kawan sekolah menengah..mira
dia jenis sempoi je..sempoi2 pun dah jadi wife orang
tanggal 25/12/2011 rasmilah beliau sebagai isteri kepada am *nick name jek*
tahniah sangat..lau tak salah hari ni majlis blah pangantin lelaki kat tapah.
seronok lah duk bersanding huhu.


i will miss u all damn much..
seronok tengok kawan-kawan dah kawen n bertunang tumpang gembira.
haku doa kn u all bahagia sampai ke syurga..amin.

korang mesti nak bagi soalan cepu cemas kat haku kan..
tak payah tanya meh nak bagi tau.. *over jek !!* c(;
haku muda ag..keja pun belum hee
nak kawen tuh lambat ag kot
tu jek..okeh !

sekian,


p/s : lau dh sampai seru de lah..tahun bila tu tak tau lah :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG