Sunday, March 20, 2011

Rindunya Kat Rumah

Assalamualaikum w.t.b



rindu nak balik rumah !!!! sob.. sob.. T_T
semalam 19/3 adalah birthday my older brother so malam tadi dia da open table wat makan makan lau tak salah makan ikan bakar kot *sedey tak dapat join !! :(
yang tak ley blah tu abang ed yang no3 siap anta sms kat ed cakap yang dia makan sedap sedap * cit ! tak guna punya abang.
panas je ed baca mesej dia send tu huU.
tak pe la dah bukan rezeki ed, sabo je la .

sekarang nih asyik teringat kat umah je hukhuk.
tetiba tadi ayah da call..
mula mula mesti la tanya khabar putri bongsu dia ni kan huhu.. * anak manja weh ! haha
sembang punya sembang sekali ayah cakap "adek nak makan besar p la, ajak kawan kawan kat sana, t adek balik sini abang bayaq balik " huhu adeh ! ase nak nanges je time tu. tak sama la suasananya huhu.
so ed jawab je "tak pe.." sambey sengeh kambing haha.
sembang lagi..
tetiba ayah cakap "kak fiza *kak ipar dengan mak kat dapur ngah masak gulai kot "
adushH ! ase nak masuk dalam tepon tu nak balik umh huhu *rindu giler babeng !
erm...sedey T_T 
bukan selalu dapat kumpul 1 family..

nak balikkkkk !!!!!
rindu !!!!
rindu nak gaduh dengan bancik n naim.
rindu nak sembang sembang dengan mak ayah.
rindu nak teman kak ipar masak  hehe *kak ipar masak sedap
rindu nak kena usik dengan abang sulung * ed tak berani nak gurau dengan dia, bia dia usik ed huhu.



maceh sudi baca, flying kiss tuk u all wink~ wink~

4 comments:

storyfromme said...

sedihnye.mmg sedih klo jauh dgn family.cheer up ye :)

ehda said...

storyfromme: uuwwwwaaa !! memang sedey... dh la nk blik kna da wet yg bnyak hukhuk sabo je la.

KUREKURE COMEL said...

amboi...anak bongsu...manje habis la ni...hehehe.....



takpe2....meh akak mina ni teman...
hehehe...malu pulak aiii...


gedik betul mina ni!...pang...kihkihkih...

ehda said...

KUREKURE COMEL : hikhik...xjugak la dh bsar kot nk mnje lebey2 org xlyan haha.

boley je...meh la teman, musan giler kt cni huU T_T

hehe....ed xwt pe2 erk..sis yg wt sndri huhu :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG