Monday, March 28, 2011

Bukit Cerakah BeshH !!

Assalamualikum w.t.b 


hadoi.. besawang lagi la belog nih. 
tah bape inci habuk pun tak tau la an huhu.
ed tak sempat nak hapdate belog nih sebab sibuk berjalan jalan hehe.
dari ari jumaat sampai ahad ed da kat damansara damai umah sedara ed.
bila dah g tu paham paham la jalan sampai lebam la huhu.
okeh malas nak bebel moh kita tengok pic ed kat bukit cerakah



jeng jeng jeng........!!!

nek bas round round dalam taman tu..besar giler.

pas nek bas ed berbasikal plak.

singgah kat taman haiwan

(ed --sepupu--anak buah)
lawat rusa ^_^

(anak buah--ed--anak buah)
wat wat berani je tu huhu

kuda plak...hehe. pe pe posing dulu ngeE~

merak nih pemalu..tak nak kembangkan ekor dia =(

time nak turun dari tengok burung merak

sebelum balik posing maut dulu haha

lagi..

dan lagi..


tu je.... abih dah huhu.




yang baju merah tu along, yang baju hijau tu kak fairuz n yang chumil baju biru tu aina.
diorang semua sedara ed.



maceh sudi baca, flying kiss kat u all wink~ wink~

2 comments:

KUREKURE COMEL said...

mina ni...namanye duduk dekat bukit ceraka tu...tp tak pi2 lagi...hehehe....





alolo...mina wish utk ehda jgk ye...
selamat hari lahir.....moga pjg umur dan dimurahkan rezeki..amin...


blajor molek molek yeee....smile...

ehda said...

yeke...beshH jgk kt c2 t kak mina g la dgn encik mat ley briadah cme2 huhu.

hehe...amin~ maceh kak mina. ase dh tua lak huU.

insyaAllah...wt yg trbaik !! dh last sem..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG