Tuesday, March 22, 2011

Award Follower Ke 99 !!

Assalamualaikum w.t.b


alhamdulillah dah meningkat follower ed.. *bangga jap ngeE~
kecoh betol an minah ni nak jugak sibuk bagi awards huhu
walaupun tak banyak kira ok la an yela blog tah hape hape teringing nak follower belambak banyak santek..huhu
ed pun jarang hapdate blog nih.. * pemalas sebenarnya haha

okeh back to the title
ed nak kasi award kat cik Syiera nih sebab dia la follower ed yang ke 99.
mesti u all heran an, selalu orang bagi awards kat follower ke 100 ke seribu ke angka ganjil ke...dh la pikir sendiri haha.
tapi ed bagi yang ke 99...nak tau nape ??
yang tak nak tau p men jaoh jaoh okeh ! * suke ati la an nak kecoh huhu
ed suka no 9 so sebab tu ed amik no 99
nah hambik la award yang buruk lagi huduh ni..
maap la ye...huhu

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!


cik Syiera jangan lupa amik yew...sory lambat huhu


~tu je sekian~

maceh sudi baca,flying kiss tuk u all wink~ wink~

2 comments:

**Sy!eRA_N** said...

wah..suker suker suker..hikhik..thanx dear...keep in touch ok!!=)

ehda said...

Syiera : same2... suke rerk heE tQ okeh dear ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG