Saturday, February 12, 2011

Picnic dgn Mr K ^_^

Assalamuaalaikum...

5 Feb 2011
cuti raya cina hari tu ed dapat jugak jumpa mr K. *suka sesangat lar !
ed tak tau nak g mana so ed cadang g picnic..huhu. *konon2 romantik la haha
si mr K pun on je...so pe ag kan pale hotak nih ligat la pikir nak masak pe..
ed masak okeh !
bukan pandai sangat pun..huhu. 
yang beshH kan mak ed pun surport ed lau ed nak masak...siap ajar cikit anak dia masak huhu.
thanks mak !!!

pagi nak g picnic tu ed bangun awal...yela an nak masak huhu.
menu ed simlpe je...
ed masak lauk daging masak kicap, ikan sumbat sambal n sayur goreng je. *nama pun tak pandai masak an huhu.
tuk pencuci mulut ed wat bubur gandum + jagung....tapi sayang lar mr K tu tak makan plak. *cerewet !!
em tak pe la nak wat macam mana dah tak makan an tak kan ed nak paksa.


kat sini la ed n mr K picnic...
pic yang kat tas tu permandangan depan tempat we all picnic, cantek sangat !!
next time nak g situ lagi...
aktiviti macam banana bot n jet ski pun da.
tapi ed tak nek la sebab ari tu ed g picnic pakai baju kurang hehe. *ayu tak ?? haha
sampai je kat situ pe ag an bentang tikar n makan lar huhu.

ed tunggu mr K makan dulu..yela nak tengok pe reaksi dia makan masakan ed huhu.
nak tau pe reaksi mr K
ni ayat yang dia bagi kat ed....

sedap sayang masak ! *kembang la ed kena puji hua hua hua !
pas we all makan we all just sembang sembang n menikmati permandangan je..
picnic kejap ke...sebab ed kena balik awal. uhuk !

lau dapat tengok matahari terbenam ag romantik an huhu.
bila la dapat tengok matahari terbenam dengan mr K...  http://www.emocutez.com

erm tu je.......... sayonara~

p/s: ed xsnap pic dengan mr K, maloo huhu

2 comments:

ZWAN SABRI said...

Besnye picnic ngan kekasih hati.. erm, ingatkan ngan datuk K tadi.. hehe







MySuaraBlog: Anak Ikan Pembawa Virus?

ehda said...

zwan sabri: hehe...ala weh 2 pn jap je picnic kt btu fringgi. datuk K xpndang org nih huhu dia pandag siti je heE.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG