Tuesday, January 11, 2011

Ikhlas. Guru. Hargai.

saLam...  http://www.emocutez.com
ok ed nk kongsi dengan u all something yang besh masa kat kelas ed siang tadi.
kelas pertama ed pagi tadi jam 9.30pg kelas Pengurusan Tingkah laku Kanak-kanak. *tapi lecturer masuk lambat setengah jam huhu
ni la kelas pertama subjek tu sebab lecturer tu demam so we all cuti la huhu * tu yang suka sangat haha
tadi langsung tak belajar just sesi perkenalan.
tapi yang ed nk kongsi nih adalah ayat2 besh yang lecturer tu bagi kat we all haha.
1- ikhlaskan hati dengan apa yang anda buat. bila ikhlas apa yang susah jadi senang. *yup ed setuju sangat2..!!
2- pekerjaan yang ke dua paling mulia yang dikata oleh Nabi Muhammad ialah guru. * ni yang lagi semangat nak jadi guru ni hehe, chayok!!!
3- cinta tu susah~ kita pun susah nak faham diri sendiri kan so.....hargai orang yang memahami jiwa dan raga kita. *suke2..!!! tol sanagt la tu hehe


besh tol ari ni walaupun tak de kuliah tapi still dapat ilmu.. *tambah2 bab cinta..ngeE! haha

http://www.emocutez.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG