Monday, January 24, 2011

busy + busy + busy = serabUt giLer!!

Assalamuaalaikum.....

arRrrggGgHHh !! serabut pale hotak *otak la tu ngeE~
http://www.emocutez.com
this week ed busy sanagt sangat lar..so bLog mungkin mungkin ok akan terabai sikit. *sengal je an haha.
siyes tu say okeh banyak assignment ed tak siap kan lagi. *arRgghhHH ! tension !
tu pasal assigment la an belum benda lain lagi.
sekarang ni n saat ini *masa ngah taip entry ni. ase nak muntah je bila sebut assigment. http://www.emocutez.com *over lak an hua hua !


dah malas nak bebel, jap lagi nak kena g perjumpaan group plak solat tal lagi so ed nak caU dulu la an.. *bahasa kurang sopan jagan tiru aksi nih ngeE~

so lau u all datang blog ed tagok benda sama je sorry la ed busy.  *da ke orang datang tengok blog yang buruk niH =.="

2 comments:

fiza said...

Kak fiza pun bz gak skrang nie..org tak cukup so kena wat 2 3 keje...Kak fiza tak leh nak comment kt shout box eda la sbb blocked..huhu..komen sini jela..hehe

ehda said...

block npe lak??? ala yeke...bwu nk suh kak fiza wt assigment org hekhek. rya cina cti lma x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mY gEnG